Wij zijn al ruim 45 jaar zelfstandig adviseur van RegioBank. Deze bank is net als wij altijd vertrouwd dichtbij met vertrouwde gezichten en een vriendelijk advies. Daarom passen we zo goed bij elkaar. Je kunt bij ons dus ook terecht voor betalen, sparen of de hypotheken van RegioBank. Als persoonlijk adviseur kennen we jouw wensen en weten we wat jij belangrijk vindt.

Daarnaast zijn wij nauw betrokken bij de regio en steunen we lokale initiatieven. Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen, ben je op zoek naar een andere bank of wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn bij het afsluiten van een hypotheek? Onze deur staat altijd open voor vragen of gewoon een goed gesprek.

RegioBank bestaat al 100 jaar en biedt op meer dan 500 plekken in heel Nederland haar diensten aan via lokale Zelfstandig Adviseurs. RegioBank is dus altijd in de buurt voor al jouw bankzaken. De bank staat voor persoonlijke betrokkenheid en dat vertaalt zich in grote waardering van haar klanten. RegioBank is zelfs uitgeroepen tot de klantvriendelijkste bank van Nederland.

Bij RegioBank ken je jouw adviseur en krijg je persoonlijke aandacht. Of je nu op zoek bent naar hypotheekadvies, een spaar- en/of betaalrekening wil openen: je bent altijd welkom op een kantoor bij jou in de buurt.