Bij Sinke kun je terecht voor je particuliere en/of zakelijke verzekeringen. Onze adviseurs bespreken met je welke financiële risico’s je loopt en hoe deze in jouw situatie het beste afgedekt kunnen worden. Zodoende heb je een pakket verzekeringen afgestemd op jouw situatie.

Vertrouwd dichtbij
Met onze 5 vestigingen zitten wij altijd dichtbij. Je kunt zo bij ons binnen komen lopen voor vragen of als er onverhoopt een schade is. Wij helpen je vakkundig en persoonlijk… Daar kun je op vertrouwen!

Snel naar:

Verzekeringen voor particulieren

Verzekeringen zijn voor de meeste mensen geen dagelijkse zaak om mee bezig te zijn. Je wilt goed verzekerd zijn, maar ook niet (te)veel betalen. Daar heb je ons voor. Wij helpen je graag om de risico’s die je loopt in kaart te brengen. We maken het inzichtelijk door de diverse mogelijkheden te bespreken en uit te leggen wat het beste bij jou past. Op basis daarvan maken wij een overzichtelijk pakket met verzekeringen tegen een scherpe premie en uitstekende condities. Precies wat je wilt!

En dat niet alleen. Wij houden regelmatig contact, omdat je situatie kan wijzigen. Of je wensen. En natuurlijk staan wij ook klaar voor jou om je te helpen bij een onverhoopte schade. Om deze zo snel en vakkundig mogelijk af te wikkelen, zodat jij weer verder kunt gaan met je leven.

Voor particulieren is het heel handig dat bij Sinke zowel de hypotheek als de verzekeringen kunnen worden ondergebracht. Je hebt één aanspreekpunt voor beide zaken en je adviseur kent je complete financiële situatie en kan dus maatwerk bieden.

Interesse in een gesprek? Neem dan contact op met ons kantoor voor een kennismakings­gesprek.

Pexels Lukas 590022

Verzekeringen voor bedrijven

Verzekeren is maatwerk en voor bedrijven is het belangrijk om alle facetten van de onderneming mee te nemen in het verzekeringsaanbod. Ben je starter of loop je al een poosje mee? Welke risico’s loopt je bedrijf en wat is je financiële situatie? Onze adviseurs verzamelen al deze informatie en leggen dat vervolgens langs het aanbod van diverse verzekeraars. Welk aanbod is het best passend qua premie, dekking, voorwaarden en preventie-eisen?

Wij geven ook advies over het voorkomen en beperken van schades. Risicomanagement is tegenwoordig een belangrijk onderdeel van ons werk, waarbij verzekeren het slotstuk is en niet de start.

En heb je dan onverhoopt schade, dan helpen wij je natuurlijk graag. Je kunt hiervoor contact met ons opnemen, per telefoon, mail of door het invullen van het contactformulier. Of kom langs op ons kantoor. Wij helpen je graag.

Nu contact opnemen


Jouw contactpersonen

Cindy Kallenbach

Adviseur particulier

c.kallenbach@sinkebv.nl
0320 - 265 040
Steven Brands

Erkend Financieel Adviseur

s.brands@sinkebv.nl
0527 - 616 551
06 - 47 107 163
Harm Boer

Adviseur Sinke / Register Makelaar - Taxateur

h.boer@sinkebv.nl
0527 - 616 551
06 - 22 94 26 20
Wichert-Jan Koopman

Hypotheekadviseur

w.j.koopman@sinkebv.nl
06 - 470 351 92
Saskia Olgers

Kandidaat Register Makelaar Taxateur

s.olgers@sinkebv.nl
0527-616551
06-20865917
Rik Dokter

Adviseur verzekeringen en hypotheken

r.dokter@sinkebv.nl
0320 - 26 50 40
06 - 20 58 53 28

Wijzigingen verzekeringen

Voor de verzekeringen die bij Assuradeurengilde zijn ondergebracht zijn er in 2021 voor verschillende verzekeringsproducten wijzigingen doorgevoerd.

Welke wijzigingen zijn voor mij van toepassing?

Op uw factuur kunt u de maatschappijcode en het product vinden. De maatschappijcode staat in het factuuroverzicht in de kolom ‘factuurnummer’.

Als het nummer er niet tussen staat, dan zijn er voor die verzekering geen wijziging van toepassing.