Bij het afsluiten van een hypotheek komt veel kijken. De vaak ingewikkelde fiscale regels zijn nogal veranderlijk en de eisen voor financiële draagkracht zijn anno nu veel strenger dan voorheen. Welke hypotheek past nou het beste bij jouw situatie? Onze adviseurs helpen je vakkundig en graag.

Kun je dat prachtige pand kopen in de binnenstad? Is die gezinswoning bereikbaar voor jullie, in die nieuwe wijk aan de rand van Kampen? Je hypotheek berekenen doe je eenvoudig online bij Sinke BV. Voor volledig hypotheekadvies in Kampen, afgestemd op jouw of jullie situatie, ben je welkom bij ons makelaarskantoor aan de Meeuwenweg 2. We vinden samen de hypotheek die bij je past. Maak nu een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze sterke punten

  • Onafhankelijk hypotheekadvies
  • Deskundige begeleiding van A tot Z
  • Voordelig: van te voren afgesproken tarief
  • Ruim de tijd voor al je vragen
  • Ervaren adviseurs uit de regio
  • Korte lijnen met persoonlijk contact
Hypotheek Kampen

Jouw hypotheekwensen

Huis kopen in Kampen; voor elk wat wils

Statige panden aan de IJssel en de grachten, pittoreske huisjes en appartementen in de binnenstad en royale, moderne gezinswoningen in de wijken; Kampen heeft voor elk wat wils. Als je een huis wilt kopen in Kampen of omgeving, regel je hypotheek dan via Sinke BV. Omdat wij als makelaar goed op de hoogte zijn van de woningmarkt, kunnen we je een realistisch beeld schetsen van de mogelijkheden in Kampen met de hypotheek die je kunt krijgen. Uiteraard helpen we je ook graag als je elders gaat wonen en graag je hypotheek in Kampen regelt.

Onafhankelijk hypotheekadvies

Ons hypotheekadvies is 100% onafhankelijk. Sinke heeft geen banden met hypotheekverstrekkers en we ontvangen ook geen enkele vergoeding van hen. We laten in adviesgesprekken en overzichten veel verschillende aanbieders zien, zodat jij uitkomt bij je optimale hypotheek. Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan of loop eens bij ons binnen.

Waarom een hypotheek via Sinke?
Onze adviseurs komen zelf uit deze regio en zijn zeer ervaren. Ze denken met je mee en helpen je de juiste keuze te maken. Vervolgens gaan ze door tot de hypotheek volledig akkoord is en jij naar de notaris kunt. We hebben korte lijnen en zijn zeer goed bereikbaar via telefoon, whatsapp of mail. Je bent natuurlijk ook altijd welkom bij ons op kantoor.

Hypotheekadvies Kampen

Ervaren hypotheekadviseurs uit Kampen e.o.

Veel van onze klanten vinden het prettig om te weten dat onze hypotheekadviseurs uit de regio Kampen komen. Zij zijn je lokale, ervaren gids in hypotheekland. Ze kennen niet alleen de grote financiële instellingen, maar ook de lokale hypotheekverstrekkers. Ga je met ons in zee om je hypotheek in Kampen te regelen, dan begeleidt de adviseur je tot aan de notaris. De begeleiding begint met eerlijk hypotheekadvies op basis van jouw of jullie situatie en wensen.

Onafhankelijk hypotheekadvies

Onze hypotheekadviseurs in Kampen kijken wat er realistisch mogelijk is. Daarbij kijkt hij of zij naar je (gezamenlijke) inkomen, eventuele schulden, woonwensen en welke aanbieder echt bij jou of jullie past. We hebben met geen van hen afspraken en ontvangen geen vergoeding als we je aandragen. Het doel van onze inspanningen is dat je straks met de meest optimale hypotheek in Kampen neerstrijkt.

Regel nu je hypotheek in Kampen

Ben je alvast benieuwd hoeveel hypotheek je ongeveer kan krijgen? Bereken hier jouw of jullie maximale hypotheek. Door enkele basisgegevens in te vullen krijg je een indicatie waar je geen rechten aan kunt ontlenen. Wij voorzien je/jullie graag van persoonlijk hypotheekadvies in Kampen aan de Meeuwenweg nummer 2. Makelaardij, verzekeringen, hypotheken … bij Sinke in Kampen vind je alles onder één dak. Kom je binnenkort (eventueel met je partner) langs voor een gratis kennismaking? Vraag nu een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Meer informatie opvragen


Jouw contactpersonen

Roy Visscher

Erkend Financieel Adviseur

r.visscher@sinkebv.nl
0527 - 24 17 63
06 - 52751454
Steven Brands

Erkend Financieel Adviseur

s.brands@sinkebv.nl
0527 - 616 551
06 - 47 107 163
Rik Dokter

Adviseur verzekeringen en hypotheken

r.dokter@sinkebv.nl
0320 - 26 50 40
06 - 20 58 53 28
Wichert-Jan Koopman

Hypotheekadviseur

w.j.koopman@sinkebv.nl
06 - 470 351 92
Tom Wiersma

Erkend Financieel Adviseur

t.wiersma@sinkebv.nl
0527 - 616 551
06 - 22 747 580