wonen
Pexels Pixabay 210598
Home agents are using a calculator to calculate the loan period each month for the customer.

Makelaar in Dronten

Heb je een makelaar nodig in Dronten? Sinke is gespecialiseerd in de regionale woningmarkt! Of het nu gaat om advies over het woningaanbod, hypotheken of verzekeringen, de specialisten van Sinke bedienen jou graag. Dronten heeft een mooie mix aan woningen: heerlijk rustig en overal dichtbij. Welke woonwensen heb jij? Neem vandaag nog contact op om op zoek te gaan naar jouw huur- of koopwoning in Dronten!

Vertrouwd gezicht

Met meerdere vestigingen in Flevoland en Overijssel, kun je wel zeggen dat Sinke een vertrouwd gezicht is. Niet alleen als makelaar kun je op ons bouwen, wij staan ook als verzekerings- en hypotheekadviseur voor jou klaar. Ben je op zoek naar je eerste koopwoning? Onze aankoopmakelaars in Dronten helpen jou bij de bezichtiging, onderhandelingen, afhandeling én overdracht. Wij behartigen jouw belangen en zullen je persoonlijk adviseren.

Wonen in Dronten

Wie op zoek is naar een groene, ruim opgezette wijk is vast fan van Dronten. Sinke is een makelaar in Dronten die samen met jou op zoek gaat naar de gewenste woonsituatie. Dronten ligt vlakbij de A6 en door middel van de Hanzelijn ben je binnen no-time in omliggende steden. Gek op de natuur? Ook ligt de Veluwe en het strand op steenworp afstand. Het woningaanbod in Dronten is ruim en verschillend: alle type huizen zijn hier verkrijgbaar. Kortom: een ideale plek om te wonen en om je kinderen te laten opgroeien!

Ondernemen in Dronten

Omdat Dronten zo centraal gelegen ligt, is het een ideale plek om jouw onderneming te vestigen. Onze makelaars in Dronten adviseren jou graag als het gaat om het kopen, verkopen of het (ver)huren van een bedrijfsobject. Dronten biedt genoeg ruimte voor ondernemende ideeën. Van agrarische grond tot grote bedrijfskavels met vrij uitzicht: ondernemen in Dronten is dé kans om als ondernemer te groeien.

Biddinghuizen en Swifterbant

Onder gemeente Dronten vallen ook de plaatsen Biddinghuizen en Swifterbant. Ook hier kan Sinke Makelaardij je helpen een huis te kopen of verkopen. Wie in een bruisend recreatie-centrum wil wonen en/of werken, zit in Biddinghuizen goed. Campings, jachthavens en stranden… voor recreatie is alles aanwezig. Het Veluwemeer ligt op fietsafstand. Onderweg kom je langs pretpark Walibi Holland. Aan de Noordzijde van Dronten ligt Swifterbant, een rustig dorp met veel groen in de omgeving. Wie van geschiedenis houdt, kan zich er verdiepen in de ‘Swifterbantcultuur’. Door prehistorische vondsten, heeft men de cultuur van steentijdjagers uit dit gebied kunnen ontdekken. Jouw makelaar in Dronten kan je hier meer over vertellen.

Vrijblijvend advies

Al onze medewerkers werken met veel passie in de makelaardij en kennen de regio dan ook van binnen en buiten. Twijfel je met welke makelaar uit Dronten je in zee moet gaan? Bij Sinke bieden wij jou een vrijblijvend adviesgesprek aan. Op deze manier kun je zonder enige druk ervaren hoe wij te werk gaan en zul je merken hoe gespecialiseerd onze medewerkers zijn. Ons makelaarskantoor in Dronten heeft niet alleen de juiste makelaars in dienst, ook zijn er specialisten op het gebied van hypotheken en verzekeringen actief. Wij bieden jou het totaalpakket.

Direct een makelaar in Dronten inschakelen?

Bij Sinke Makelaardij kan je terecht voor een breed scala aan diensten. Door brede expertise kan Sinke optreden als o.a. aankoopmakelaar, verkoopmakelaar en financieel adviseur. Ook hebben we experts in ons team, die je helpen met financiële hypotheken en verzekeringen. Is het voor jou tijd om je zoektocht te starten? Wij zijn benieuwd waar we jou mee kunnen helpen. Onze vakmensen staan graag voor jou klaar! Neem vandaag nog contact op met Sinke makelaar in Dronten, door te bellen naar 0321 – 313 774 of stuur een e-mail naar infodronten@sinkebv.nl.

Je kunt zo bij ons binnenlopen of ons rechtstreeks
bellen, zonder lange wachttijden.

Een greep uit onze diensten

Close up real estate agent with house model hand putting signing contract,have a contract in place to protect it,signing of modest agreements form in office.Concept real estate,moving home or renting property

Een ervaren aan- en verkoop makelaar

Een huis kopen, verkopen of nieuw bouwen? Onze experts staan voor je klaar. We maken je wegwijs in de grillige woningmarkt, brengen je huis breed onder de aandacht via onze kanalen, regelen de bezichtigingen en doen de onderhandelingen.

Home agents are using a calculator to calculate the loan period each month for the customer.

Jouw hypotheek specialist

Met een speciale tool en onze kennis en ervaring bieden wij je altijd een hypotheekadvies op maat. Daarin worden alle aspecten van jouw persoonlijke situatie meegenomen en afgewogen. Zo krijg je een hypotheekplan dat helemaal bij je past.

Family Care And Protection

Particuliere en zakelijke verzekeringen

Bij Sinke kun je terecht voor particuliere en zakelijke schade- en levensverzekeringen. Onze experts nemen je eigen, unieke situatie door, hebben zicht op de complete markt van aanbieders en zorgen voor een pakket dat naadloos aansluit op jouw wensen.

Recent aanbod