wonen
Pexels Pixabay 210598
Home agents are using a calculator to calculate the loan period each month for the customer.

Makelaar in Emmeloord

Wanneer we zouden vragen: “waarom zou je een huis kopen in Emmeloord?”, dan blijken er verschillende redenen te zijn om in Emmeloord te willen wonen. Velen noemen de relatieve rust en ruimte, wat een verademing lijkt te zijn voor mensen uit de Randstad. Ook veel genoemd is de rijke geschiedenis van het gebied, waar nog geen eeuw geleden de Zuiderzee wild golfde. Wat je reden ook is, wie een makelaar in Emmeloord zoekt is in goede handen bij Sinke Makelaardij. Wij kennen de huizenmarkt in de regio en bemiddelen graag in koop of verkoop van jouw woning.

Noordoostpolder: een bijzondere geschiedenis

Emmeloord is de hoofdplaats van gemeente Noordoostpolder. Dit bijzondere gebied in de provincie Flevoland kent een korte maar rijke geschiedenis. Wanneer je honderd jaar geleden een huis zou bouwen in Emmeloord, dan zou je komen te wonen in een buurtschap op het voormalig eiland Schokland. Inmiddels is Schokland opgenomen in de Noordoostpolder en is Emmeloord uitgegroeid tot een bescheiden stad met zo’n 26.000 inwoners. Sinke Makelaardij staat met beide voeten op de poldergrond en kan je nog veel meer vertellen over de geschiedenis van Emmeloord.

Alle wegen leiden naar Emmeloord

Wat nog meer opvalt aan Emmeloord, is de centrale ligging in de Noordoostpolder. Emmeloord ligt op ongeveer gelijke afstand van alle omringende dorpen. Daar is bij de aanleg en planning van de Noordoostpolder over nagedacht. Emmeloord heeft als functie de stad voor de regio te zijn. De vele voorzieningen die de stad biedt, zijn door de centrale ligging voor iedereen bereikbaar. Zo is de vestiging van Sinke Makelaardij in Emmeloord prima bereikbaar vanaf bijvoorbeeld Urk of Marknesse.

Voorzieningen en activiteiten

Welke voorzieningen zijn er zoal in Emmeloord? En hoe zit het met recreatie en entertainment? De stad biedt vrijwel alles wat je nodig hebt in het dagelijks leven. Denk aan onderwijs. Emmeloord kent meerdere basis- en middelbare scholen, een MBO-instelling en een muziekschool. Voor de nodige sport en beweging is er een golfclub, atletiekbaan, een zwembad en twee voetbalclubs. En je vindt er dé makelaar van Noordoostpolder: Sinke Makelaardij.

Direct een makelaar in Emmeloord inschakelen

Sinke Makelaardij heeft alles in huis om jouw makelaar in Emmeloord te worden. Maar we hebben experts in ons team op een breed scala aan diensten. Zo kunnen we je bijstaan als o.a. aankoopmakelaar, verkoopmakelaar en financieel adviseur. Met financiële hypotheken en verzekeringen maken we ons dienstenpakket compleet.

Ben je al overtuigd dat je in Emmeloord een huis wil kopen of huren? Of ben je op zoek naar meer info, bijvoorbeeld over werkgelegenheid of kindvriendelijke wijken? Makelaar Sinke in Emmeloord staat open voor al je vragen. Neem contact met ons op en we helpen je graag met het vinden van jouw droomhuis in de Noordoostpolder.

Je kunt zo bij ons binnenlopen of ons rechtstreeks
bellen, zonder lange wachttijden.

Een greep uit onze diensten

Close up real estate agent with house model hand putting signing contract,have a contract in place to protect it,signing of modest agreements form in office.Concept real estate,moving home or renting property

Een ervaren aan- en verkoop makelaar

Een huis kopen, verkopen of nieuw bouwen? Onze experts staan voor je klaar. We maken je wegwijs in de grillige woningmarkt, brengen je huis breed onder de aandacht via onze kanalen, regelen de bezichtigingen en doen de onderhandelingen.

Home agents are using a calculator to calculate the loan period each month for the customer.

Jouw hypotheek specialist

Met een speciale tool en onze kennis en ervaring bieden wij je altijd een hypotheekadvies op maat. Daarin worden alle aspecten van jouw persoonlijke situatie meegenomen en afgewogen. Zo krijg je een hypotheekplan dat helemaal bij je past.

Family Care And Protection

Particuliere en zakelijke verzekeringen

Bij Sinke kun je terecht voor particuliere en zakelijke schade- en levensverzekeringen. Onze experts nemen je eigen, unieke situatie door, hebben zicht op de complete markt van aanbieders en zorgen voor een pakket dat naadloos aansluit op jouw wensen.

Recent aanbod