wonen
Pexels Pixabay 210598
Home agents are using a calculator to calculate the loan period each month for the customer.

Makelaar in Kampen

De vraag naar NVM-makelaars is enorm groot in Kampen. Niet zo vreemd, want zij bieden je betere kansen op de vastgoedmarkt. Of het nu om een bedrijfspand of een woning gaat: in Kampen staat Sinke Makelaardij altijd als makelaar voor jou klaar. Bij het kopen of verkopen van een huis. Bij het taxeren van vastgoed. Bij het adviseren over financiële kwesties. Zo ben je altijd in goede handen. Ben je in Kampen op zoek naar een goede aankoopmakelaar, verkoopmakelaar, verhuurmakelaar of specialist in vastgoed? Neem dan contact op met ons makelaarskantoor in Kampen!

Wonen

Een huis kopen, verkopen of toch nieuw laten bouwen? Sinke Makelaardij kan je daar – als NVM-makelaar in Kampen – in bijstaan. Onze specialisten weten namelijk alles over wonen en de regionale woningmarkt. Zo kun je bij ons terecht wanneer je:

Een huis wilt kopen;
Een huis wilt verkopen;
Een huis wilt laten bouwen;
Een huis wilt huren.

Ondernemen

Vastgoed is niet alleen een zaak voor burgers. Ook de Nederlandse ondernemer is vaak op zoek naar een plek om zijn of haar bedrijf in onder te brengen. Sinke Makelaardij kan je hier – als regionale makelaar in Kampen – bij helpen. Wij adviseren en bemiddelen bij de verkoop, verhuur, aankoop of huur van bedrijfspanden. Daarnaast kunnen wij jouw object taxeren en met je meedenken over de nodige verzekeringen.

Financieel

Tot slot kun je ook bij ons terecht voor het financiële aspect van het kopen van vastgoed. Zo komt er veel bij het afsluiten van hypotheken en verzekeringen kijken. Welke passen nu het beste bij jouw situatie? Onze adviseurs helpen je graag. Dit doen zij op een vakkundige manier. Ook op het gebied van bankieren kun je bij ons terecht. Op financieel vlak kunnen wij je helpen bij de volgende vraagstukken:

Hypotheken
Verzekeringen
Bankieren

Direct een makelaar in Kampen inschakelen?

Aankoopmakelaars, verhuurmakelaars, financieel adviseurs: als NVM-makelaar in Kampen biedt Sinke Makelaardij je een breed scala aan relevante diensten. Informeer daarom direct naar onze mogelijkheden. Zo ben je van harte welkom in ons filiaal aan de Meeuwenweg 2. Heb je een vraag? Bel ons gerust hierover. Doe dit naar 038 – 33 22 055. Je kunt ons ook een mail sturen naar infokampen@sinkebv.nl. Een huis kopen of verkopen: Sinke is altijd de aangewezen makelaar in de regio van Kampen.

Je kunt zo bij ons binnenlopen of ons rechtstreeks
bellen, zonder lange wachttijden.

Een greep uit onze diensten

Close up real estate agent with house model hand putting signing contract,have a contract in place to protect it,signing of modest agreements form in office.Concept real estate,moving home or renting property

Een ervaren aan- en verkoop makelaar

Een huis kopen, verkopen of nieuw bouwen? Onze experts staan voor je klaar. We maken je wegwijs in de grillige woningmarkt, brengen je huis breed onder de aandacht via onze kanalen, regelen de bezichtigingen en doen de onderhandelingen.

Home agents are using a calculator to calculate the loan period each month for the customer.

Jouw hypotheek specialist

Met een speciale tool en onze kennis en ervaring bieden wij je altijd een hypotheekadvies op maat. Daarin worden alle aspecten van jouw persoonlijke situatie meegenomen en afgewogen. Zo krijg je een hypotheekplan dat helemaal bij je past.

Family Care And Protection

Particuliere en zakelijke verzekeringen

Bij Sinke kun je terecht voor particuliere en zakelijke schade- en levensverzekeringen. Onze experts nemen je eigen, unieke situatie door, hebben zicht op de complete markt van aanbieders en zorgen voor een pakket dat naadloos aansluit op jouw wensen.

Recent aanbod