wonen
Pexels Pixabay 210598
Home agents are using a calculator to calculate the loan period each month for the customer.

Makelaar in Lelystad

Er zijn verschillende redenen waarom mensen besluiten een huis te kopen in Lelystad. Voor de één is het de lage huizenprijs ten opzichte van het landelijk gemiddelde, voor de ander is het de relatief lage bevolkingsdichtheid en weer iemand anders houdt van een waterrijke omgeving met mooie natuur. Wat je reden ook is, wie een huis wil kopen in Lelystad kan het beste in zee gaan met een makelaar die bekend is met de regio. Als deze dan ook nog eens met beide benen in de stad of regio staat, dan zit je helemaal goed. Sinke Makelaardij is al jaren een begrip als makelaar in Lelystad en kan je helpen met het vinden van jouw nieuwe woning in de Flevolandse hoofdstad.

Jongste provincie van Nederland

Als je een huis koopt of huurt in Lelystad, kom je te wonen in de jongste provincie van Nederland. Toch heeft Flevoland een zeer belangrijke plaats in onze geschiedenis, als onderdeel van het grootste inpolderingsproject aller tijden. Een kleine eeuw geleden was er op die plek nog niet eens land om een huis op te bouwen. De woeste Zuiderzee is inmiddels getemd en ingedijkt. Na het ‘maken’ van het eiland Urk (1939) volgde de Noordoostpolder en als laatste Oostelijk Flevoland. Pas in 1986 werd Flevoland officieel de 12e provincie van Nederland met Lelystad als hoofdstad. Sinke Makelaardij staat met beide voeten op de voormalig Zuiderzeebodem en kan je nog veel meer vertellen over de geschiedenis van Lelystad en Flevoland.

Lelystad: wonen aan het water

Hou je van een waterrijke omgeving, dan zit je goed in Lelystad. Zo’n tweederde van het oppervlak van de gemeente bestaat uit water. De haven van Lelystad geeft een prachtig stadsgezicht met de vele jachten en zeilschepen die er aanmeren. Wie zelf geen boot heeft, kan in zee gaan met een van de rondvaartbedrijven die de Bataviahaven rijk is. Vergeet niet naar je werk te gaan, wonen in Lelystad voelt al snel als een vakantie in eigen stad!

Oostvaardersplassen en uitgestrekte polder

Ook natuurliefhebbers vinden hun onderkomen in Flevoland. Vanuit je koophuis in Lelystad fiets je zo tussen de uitgestrekte polders naar de prachtige natuur van de Oostvaardersplassen. Nog dichterbij ligt Natuurpark Lelystad. Daar kan je heerlijk met je gezin wandelen. Onderweg kom je verschillende dieren tegen in hun natuurlijke habitat en er is een heus otterverblijf.

Direct een makelaar in Lelystad inschakelen

Grote kans dat je inmiddels helemaal overtuigd bent dat wonen in Lelystad écht iets voor jou is. Heb je toch nog vragen voordat je de grote beslissing maakt, of wil je gewoonweg meer informatie over kopen, huren of nieuwbouw in Lelystad, neem dan contact op met Sinke Makelaardij. Wij kennen de regionale woningmarkt en helpen je graag met het vinden van jouw droomhuis in de jongste provincie van Nederland. Met experts op vele vlakken, bieden we een breed scala aan diensten. Sinke is jouw verkoopmakelaar, aankoopmakelaar en/of financieel adviseur. We zijn bedreven in financiële hypotheken en verzekeringen. Wat kunnen we voor jou betekenen? Bel ons vandaag nog op 0320 – 265 040 of stuur een mail naar infolelystad@sinkebv.nl.

Je kunt zo bij ons binnenlopen of ons rechtstreeks
bellen, zonder lange wachttijden.

Een greep uit onze diensten

Close up real estate agent with house model hand putting signing contract,have a contract in place to protect it,signing of modest agreements form in office.Concept real estate,moving home or renting property

Een ervaren aan- en verkoop makelaar

Een huis kopen, verkopen of nieuw bouwen? Onze experts staan voor je klaar. We maken je wegwijs in de grillige woningmarkt, brengen je huis breed onder de aandacht via onze kanalen, regelen de bezichtigingen en doen de onderhandelingen.

Home agents are using a calculator to calculate the loan period each month for the customer.

Jouw hypotheek specialist

Met een speciale tool en onze kennis en ervaring bieden wij je altijd een hypotheekadvies op maat. Daarin worden alle aspecten van jouw persoonlijke situatie meegenomen en afgewogen. Zo krijg je een hypotheekplan dat helemaal bij je past.

Family Care And Protection

Particuliere en zakelijke verzekeringen

Bij Sinke kun je terecht voor particuliere en zakelijke schade- en levensverzekeringen. Onze experts nemen je eigen, unieke situatie door, hebben zicht op de complete markt van aanbieders en zorgen voor een pakket dat naadloos aansluit op jouw wensen.

Recent aanbod