wonen
Pexels Pixabay 210598
Home agents are using a calculator to calculate the loan period each month for the customer.

Makelaar in Vollenhove

Wil je een huis kopen of verkopen in Vollenhove? Dan is er een makelaar die de weg kent in het Land van Vollenhove. De huizenmarkt in het voormalig Zuiderzeestadje en omringende dorpen kent voor deze makelaar geen geheimen. Net als de geschiedenis van het gebied en de omringende natuur. Jouw makelaar in Vollenhove is Sinke Makelaardij. Als aankoopmakelaar, verkoopmakelaar en/of financieel adviseur staan zij voor je klaar.

Wonen in Vollenhove

Wanneer je een huis zou kopen in Vollenhove, dan kom je te wonen in de kop van Overijssel. De stad wordt slechts door het Vollenhover Kanaal gescheiden van de Noordoostpolder. Vroeger grensde deze vissersstad aan de Zuiderzee. Het eiland Schokland was bij helder weer goed te zien. De vele (nazaten van) voormalig Schoklanders die in Vollenhove wonen, dragen een rijke geschiedenis met vele volksverhalen met zich mee. Maar ook Vollenhove zelf kent een rijke geschiedenis, dat teruggaat tot in de middeleeuwen. Jouw makelaar in Vollenhove kan je bovendien vele historische gebouwen aanbevelen, die al vele jaren gezicht geven aan de stad.

Natuur en water

Vollenhove en de omliggende dorpen vormen samen het Land van Vollenhove. Dit gebied grenst aan nationaal park Weerribben-Wieden. In dit prachtige natuurgebied vol met moerasbossen, meren en slootjes wonen vele plant- en diersoorten. Om te varen, fietsen of wandelen hoef je dus niet ver van huis als je in Vollenhove woont. Varen kan trouwens ook vanaf de Kleine Haven. Via het Vollenhover Kanaal ben je zo in het Zwarte Meer. Vanaf daar vaar je door naar het Ketelmeer en het IJsselmeer. Onderweg kom je vele watersporters tegen. Toch morgen maar eens die kite uit het vet halen! Spreek dit beeld je wel aan? Ga dan nu in zee met Sinke, jouw makelaar in Vollenhove.

Direct een makelaar in Vollenhove inschakelen

Wil je je huis verkopen, of juist een huis kopen in Vollenhove? Dan is Sinke Makelaardij de verkoop- of aankoopmakelaar voor jou. Zij kennen de vraag en het aanbod in de gemeente Steenwijkerland. Ook kunnen zij je wegwijs maken in de wereld van hypotheken en verzekeringen. Zo heb je met Sinke een makelaar in Vollenhove en een financieel adviseur ineen. Overtuigd? Neem contact op met Sinke Makelaardij of kom langs op de vestiging in Vollenhove.

Je kunt zo bij ons binnenlopen of ons rechtstreeks
bellen, zonder lange wachttijden.

Een greep uit onze diensten

Close up real estate agent with house model hand putting signing contract,have a contract in place to protect it,signing of modest agreements form in office.Concept real estate,moving home or renting property

Een ervaren aan- en verkoop makelaar

Een huis kopen, verkopen of nieuw bouwen? Onze experts staan voor je klaar. We maken je wegwijs in de grillige woningmarkt, brengen je huis breed onder de aandacht via onze kanalen, regelen de bezichtigingen en doen de onderhandelingen.

Home agents are using a calculator to calculate the loan period each month for the customer.

Jouw hypotheek specialist

Met een speciale tool en onze kennis en ervaring bieden wij je altijd een hypotheekadvies op maat. Daarin worden alle aspecten van jouw persoonlijke situatie meegenomen en afgewogen. Zo krijg je een hypotheekplan dat helemaal bij je past.

Family Care And Protection

Particuliere en zakelijke verzekeringen

Bij Sinke kun je terecht voor particuliere en zakelijke schade- en levensverzekeringen. Onze experts nemen je eigen, unieke situatie door, hebben zicht op de complete markt van aanbieders en zorgen voor een pakket dat naadloos aansluit op jouw wensen.

Recent aanbod