Primeur! Speeddaten met onze adviseurs tijdens de NVM Open Huizendag;

KOM JIJ OP SPEEDDATE MET EEN VAN ONZE ADVISEURS?

Na 2 jaar geen NVM Open Huizendag zal op zaterdag 1 oktober weer de NVM Open Huizendag zijn. Veel verkopers zullen hun huis voor je open zetten en wij zetten zaterdag tussen 11.00 en 15.00 uur ook de deur voor jou open.
Onze gepassioneerde adviseurs gaan graag met jou op speeddate! Of het nu gaat over de eventuele verkoop van je huis, een berekening voor je hypotheek mogelijkheden of advies over hoe je een huis koopt, we maken op zaterdag 1 oktober graag een afspraak met jou.

Plan een speeddate

We hebben 3 soorten speeddates op zaterdag 1 oktober. Advies over je hypotheekmogelijkheden, advies over je verkoopkansen en aankoopadvies, geen vraag is ons te gek.

Wil je met één van onze hypotheekadviseurs in gesprek om te weten te komen wat je mogelijkheden zijn, op speeddate met een van onze makelaars of ben je van plan om een huis te kopen en wil je daar advies over?

Maak een afspraak via onderstaand formulier en reserveer snel je gratis speeddate met de gewenste adviseur want vol = vol! De afspraak duurt ongeveer 30 minuten.

Mocht zaterdag 1 oktober een probleem voor je zijn, maar wil je wel graag een vrijblijvend gesprek over je mogelijkheden, het is natuurlijk ook mogelijk om op een ander moment af te spreken.

Samen komen we verder!

Beschikbare speeddates op zaterdag 01-10-2022

  11:303 dates beschikbaar
  12:003 dates beschikbaar
  12:30Let op Nog maar 1 date beschikbaar
  13:004 dates beschikbaar
  13:30Let op Nog maar 1 date beschikbaar
  14:004 dates beschikbaar

Laat deze actie NIET AAN JE voorbij gaan!