Bedrijfs Onroerend Goed

Sinke adviseert en bemiddelt bij verkoop, verhuur, aankoop of huur van bedrijfsobjecten. Wij beschikken over een omvangrijk netwerk in Flevoland en Kampen en volgen de markt op de voet. Daardoor ben je bij ons verzekerd van een optimaal advies op maat.

Het kopen van een bedrijfspand vraagt om specifieke kennis van allerlei aspecten. Sinke inventariseert en analyseert alle factoren die een rol spelen in jouw situatie. Je bent bij ons aan het juiste adres voor beleggingsmakelaardij en -advisering, maar ook voor bestaande bouw en nieuwbouw op het gebied van:

Taxaties

Wij zijn een dynamische en gecertificeerde bedrijfsmakelaar die niet alleen jouw verhuur, verkoop of aanhuur en aankoop verzorgt, maar ook je vastgoed taxeert. Onze taxateurs zijn daar helemaal voor uitgerust, dankzij een combinatie van ervaring en de juiste rekenmodellen.
Die ervaring speelt een grote rol bij het juist inschatten van de waarde van onroerend goed. Een gebouw dat duurzaam is gebouwd, heeft bijvoorbeeld meer waarde. Alle aspecten van duurzaamheid worden vanzelfsprekend door onze taxateur meegenomen in de taxatie.