PERSBERICHT

Sinke Makelaardij gaat vanaf 11 september verder als Alpina
Als onderdeel van dit landelijke merk bieden we alle dienstverlening onder één dak aan: van makelaardij tot hypotheken en van verzekeringen tot pensioenen.

Dé Alpina makelaar waar je op kunt rekenen
Jaap van Pampus, Commercieel directeur Makelaardij & Hypotheken Alpina: “De naam Sinke Makelaardij zal ophouden te bestaan. Ik zeg bewust de naam, want verder blijft alles hetzelfde. Het logo van Sinke Makelaardij zal plaats gaan maken voor het logo van Alpina. Onze lokale kennis en marktervaring en ons unieke karakter blijven als vanouds. Met dezelfde medewerkers, dezelfde dienstverlening en dezelfde service die je van ons gewend bent. Wij blijven ook onder het merk Alpina dé makelaar waar je op kunt rekenen, en meer!”

Op jouw manier
Onze nieuwe pay-off luidt Op jouw manier wonen, ondernemen en leven. Iedereen wil immers graag op eigen wijze onbezorgd het leven inrichten, zowel privé als zakelijk. Daarom helpen we bij Alpina iedereen die op zoek is naar financiële zekerheid, met een compleet pakket aan daarbij passende diensten en producten. Gewoon onder één dak, wel zo makkelijk.

Altijd dichtbij
Bij Alpina zijn we altijd dichtbij. Zowel online als offline bij een vestiging in de buurt. Met oprechte betrokkenheid luisteren we goed, vragen we door en vinden we altijd een onafhankelijke oplossing die aansluit op jouw wensen. Op een manier die jou het beste past. Hoe, waar en wanneer jij dat wilt.

Loop eens binnen op De Deel 21-1 in Emmeloord, Burgwal 89 in Kampen, De Rede 12 in Dronten of Meenthoek 5 in Lelystad, bel 0527-61 65 51 of kijk op www.alpina.nl. Welke manier kies jij?