Word jij onze nieuwe collega in Vollenhove?

De Sinke / Heilbron Groep is een vooraanstaande speler op het gebied van makelaardij, verzekeringen, hypotheken, sparen en beleggen. De Sinke / Heilbron Groep heeft vestigingen in Dronten, Emmeloord, Kampen, Lelystad en Vollenhove. Voor onze vestiging in Vollenhove zijn wij op zoek naar een:

COMMERCIEEL MEDEWERKER VOLLENHOVE

(M/V, voorkeur 32 uur per week)

Werkzaamheden en kenmerken van de functie:

  • Beheer dagelijkse bankzaken van onze Regiobank relaties
  • 1e lijn klantcontact (via mail, telefoon en balie)
  • Opzetten en uitvoeren commerciële plannen
  • Feeling met sociale media en marketing
  • Liefst in bezit van de opleiding WFT Basis, of bereidheid dit certificaat te behalen*
  • Enthousiast en gedreven karakter

De juiste kandidaat kan bij ons rekenen op:

  • Een zelfstandige en uitdagende baan in een prettige werksfeer
  • Doorgroeimogelijkheden
  • Goede arbeidsvoorwaarden

Roy Visscher: ‘We zijn op zoek naar een leuke collega die de regio kent en dus bekend is met de cultuur in Vollenhove. Vertrouwen is het sleutelwoord in onze organisatie omdat dit essentieel is voor zowel klant als adviseur. We doen het goed en gaan dat ook meer en meer laten zien. Ook daarvoor zijn wij een duizendpoot nodig die niet bang is zijn gezicht te laten zien en namens ons zich in de markt gaat bewegen. Het is een mooie toegankelijke markt met ontzettend veel uiteenlopende mogelijkheden. Je kan je op veel gebieden ontwikkelen en krijgt daar alle ruimte voor. Naast je vaste werkzaamheden bepaal je zelf hoe jij je dag indeelt. We zijn de adviseur in de buurt wat betekent dat we ook de buurt in gaan. Een bijkomende taak is bijvoorbeeld het opzetten van commerciële plannen in samenwerking met de gemeenschap. Kortom, een zelfstandige, veelzijdige functie in een jong ambitieus team.’

*Ook kandidaten die nog niet in het bezit zijn van het WFT basis diploma maar wel in staat zijn deze op korte termijn te behalen worden uitgenodigd te reageren.

Sinke / Heilbron / Regiobank Vollenhove adviseert zijn relaties op gebied van Verzekeringen, Hypotheken, bankzaken en makelaardij. Ben jij diegene die wij zoeken en lijkt het je leuk om ons te ondersteunen?

Heb je vragen over de invulling van de functie en uren? Neem contact op met Roy Visscher 06-52751454 of stuur je motivatie brief en cv per mail voor 1 oktober naar r.visscher@sinkebv.nl


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.