Ook dit WK hebben wij weer geweldige prijzen weg te geven. Je hebt niets te verliezen maar je hebt wél kans op bijvoorbeeld een officiële wedstrijdbal van Adidas of een wedstrijdshirt van Nike. Of koop zelf iets leuks van één van de vele € 20,- bol.com bonnen die wij weggeven.

Officiële wedstrijdbal van het WK

De bal heeft nieuwe technologie in de bal verstopt in de vorm van een bewegingssensor die met 500 registraties per seconde (500Hz) precies weet wanneer een bal aangeraakt is. Dit gecombineerd met precieze detectie van spelers op het veld en slimme AI software zal  oa. buitenspel nu snel en gemakkelijk door een VAR bepaald kunnen worden.

Officieel wedstrijdshirt van Oranje

Is hij zo legendarisch als het EK shirt uit ’88? Dat mag jij bepalen. Wij vinden hem geweldig en geven hem graag weg. Speel mee met onze pool en draag de print met de trots van een leeuw.

Het shirt is van 100% gerecyclede petflessen gemaakt. Door de Nike DRY-FIT technologie wordt het lichaamsvocht in dit shirt snel opgenomen.

Bol Cadeaubon 2

5x bol.com cadeaubon

Zo goed als geld! Met één van deze bonnen ben jij goed op weg naar de mooiste producten van het Nederlands Elftal. Of natuurlijk heel iets anders, jouw keuze.