Een huis kopen, verkopen, huren of nieuw bouwen? Bij Sinke hebben we alle kennis en kunde op het gebied van wonen onder één dak. Dat praat wel zo gemakkelijk.

Wij kunnen je helpen met:

Onze sterke punten

  • Onafhankelijk advies
  • Deskundige begeleiding van A tot Z
  • Voordelig: van te voren afgesproken tarief
  • Ruim de tijd voor al je vragen
  • Ervaren adviseurs uit de polder
  • Korte lijnen

Het verkopen van je huis

Je kunt natuurlijk zelf je huis verkopen. Maar je emotionele betrokkenheid kan je veel geld kosten. Onze kundige verkoopmakelaars zijn een stuk zakelijker. Zij zoeken ook niet zomaar een koper, maar dé koper. We houden daarbij altijd rekening met de prijzen in de lokale markt. En via onze kanalen op social media, Funda en Zoekers hebben we ook nog eens een groot bereik. Op die manier ben jij altijd verzekerd van de beste prijs. We maken heel graag een afspraak met je. Direct plannen? Volg deze link

Het kopen van een huis

De woningmarkt is grillig, bij Sinke zijn we daar dagelijks mee bezig. We kennen de klappen van de zweep en helpen je graag op weg bij het kopen van een woning. Je kunt bij ons rekenen op onafhankelijk advies, waarbij jouw belangen als koper voorop staan. Heb je een huis op het oog? Onze professionals bekijken de staat van het huis, controleren de vraagprijs, doen de onderhandelingen en zorgen voor de juridische afhandeling.

Bekijk ons actuele woningaanbod of kom eens langs!

Nieuwbouw

Op zoek naar een nieuwbouwwoning? Sinke heeft gecertificeerde nieuwbouwspecialisten in dienst, die precies weten waar je allemaal op moet letten en hoe de actuele regelgeving in elkaar steekt. Zij begeleiden je van de oriëntatiefase tot het afsluiten van de hypotheek. Altijd persoonlijk en altijd betrokken.

Duurzaam bouwen
Meer belangstelling voor een duurzame nieuwbouwwoning? Er zijn speciale hypotheken voor duurzame projecten. Hierbij kun je vaak meer lenen tegen een lagere rente. Hier lees je daar meer over. Onze adviseurs kunnen je er ook meer over vertellen. Maak eens een afspraak.

Partner in nieuwbouw
Voor projectontwikkelaars is Sinke een betrokken partner bij nieuwbouwtrajecten in de regio. Sinke heeft een breed netwerk van kantoren in de regio zoals Dronten, Emmeloord, Kampen, Lelystad en Vollenhove. Als lokale speler kennen we de wensen van de markt. Daarom kunnen onze nieuwbouwspecialisten al in een vroeg stadium meedenken over projecten. Bijvoorbeeld op het gebied van locatie, over de indeling van de woningen, de grootte en de best haalbare prijs.

Taxeren

Een huis kopen of verbouwen? Daar is een taxatierapport voor nodig. Onze makelaars zijn onafhankelijk en gecertificeerd door Vastgoedcert en NRVT en wij zijn aangesloten bij het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI). Hierdoor kunnen jij en je hypotheekverstrekker altijd rekenen op taxatierapporten die helder, objectief en betrouwbaar zijn. En de kosten zijn fiscaal aftrekbaar als de taxatie nodig is voor het verkrijgen van een hypotheek.

Huren

Soms is het kopen van een woning (nog) geen optie of laat de verhuizing naar het nieuwe onderkomen nog even op zich wachten. Bij Sinke kunnen we je ook helpen aan een huurwoning om de tijd te overbruggen.

Bekijk ons actuele huuraanbod of kom eens langs!