Het kopen van een huis

De woningmarkt is grillig, bij Sinke zijn we daar dagelijks mee bezig. We kennen de klappen van de zweep en helpen je graag op weg bij het kopen van een woning. Je kunt bij ons rekenen op onafhankelijk advies, waarbij jouw belangen als koper voorop staan. Heb je een huis op het oog? Onze professionals bekijken de staat van het huis, controleren de vraagprijs, doen de onderhandelingen en zorgen voor de juridische afhandeling.

Groter huis nodig?

Wij helpen je graag bij je zoektocht!

Wat doet de Sinke aankoopmakelaar allemaal voor je?

De bezichtiging(en):

Je kunt Sinke vanaf de eerste bezichtiging inschakelen, maar wij raden je aan de eerste bezichtiging zelf te doen. De eerste selectie is namelijk iets wat jij als beste kunt. Immers, jij weet precies wat je woonwensen zijn! Na de eerste selectie neem je de aankopend makelaar mee voor een tweede bezichtiging. Op kantoor spreek je dan met de makelaar de gezamenlijk bekeken woningen en zet de plussen en minnen naast elkaar.

De onderhandeling:

Met de vooraf gemaakte kostenraming (plussen en minnen) gaat de makelaar voor je de onderhandelingen in. Doordat er een specialist voor je onderhandelt is het logisch dat je voor de laagst mogelijke prijs en onder de beste condities een woning koopt.

De afhandeling:

De aankopend makelaar neemt, samen met jou, de koopakte door en deze wordt bij ons op kantoor ondertekend. Tevens controleert de makelaar de koopakte en bewaakt hij/zij jouw belangen zodat alle gemaakte afspraken worden nagekomen en in de koopovereenkomst worden vastgelegd.

De overdracht:

De aankopend makelaar begeleidt je tijdens de eindinspectie* (oplevering) van de door jou gekochte woning.
* De eindinspectie is de laatste bezichtiging voor de officiële levering en voor het passeren van de overdracht ten overstaan van de in de koopakte vermelde notaris.

De voordelen voor jou als klant:

  • Je betaalt de laagst mogelijke prijs voor je nieuwe woning!
  • De Sinke aankoopmakelaar behartigt je belangen!
  • De Sinke aankoopmakelaar bespreekt de bezichtigingen met je!
  • De Sinke aankoopmakelaar controleert en geeft toelichting op de koopakte!
  • Deskundig en vrijblijvend hypotheekgesprek!

Wil je meer weten over het inschakelen van Sinke als je aankopend NVM-makelaar?
Neem dan gerust contact op met één van onze kantoren, de makelaar staat je graag te woord!

Een huis aankopen doe je goed met Sinke als aankoopmakelaar!