Taxatie of waardebepaling

Wil je weten wat je woning waard is? Bijvoorbeeld omdat je overweegt een huis te kopen of te verkopen, omdat je een hypotheek gaat afsluiten of omdat je gaat scheiden? Dan wil je een onafhankelijk, deskundig en betrouwbaar taxatierapport. Voor taxaties ben je bij Sinke Makelaardij aan het juiste adres.

De NVM-makelaars van Sinke zijn aangesloten bij VastgoedCert en het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut) en dat betekent dat wij aan strenge kwaliteitseisen voldoen. Hierdoor kun je rekenen op een uiterst reële en heldere waardebepaling van de woning.

Waar je ook een taxatie voor nodig bent: de makelaars van Sinke zorgen voor een zorgvuldige waardebepaling, toegesneden op het doel en voorzien van een goede onderbouwing. Hierdoor wordt iedere kans op misinterpretatie uitgesloten. Informeer bij onze vestigingen in Dronten, Emmeloord, Kampen, Lelystad, of Vollenhove.

Over het NWWI

Het NWWI (Nederlands WoningWaarde Instituut) is hét keurmerk voor woningtaxaties. Het NWWI valideert taxatierapporten van woningen van aangesloten taxateurs en zien erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijk richtlijnen is opgesteld. Geldverstrekkers, intermediairs en consumenten krijgen zo heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxaties die inzicht geven in de wijze waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen.

Het NWWI is een onafhankelijke stichting zonder winstoogmerk en geaccepteerd door het Het Waarborgfonds Eigen Woningen, welke de uitvoerder is van de Nationale Hypotheek Garantie (NHG).

Alle geldverstrekkers in Nederland accepteren een taxatierapport welke door het NWWI is gevalideerd. Een groot aantal geldvertrekkers stelt een door het NWWI gevalideerd rapport inmiddels zelfs verplicht, voor zowel NHG als niet-NHG financieringen.

Maak direct een afspraak voor een Sinke taxatie of waardebepaling